The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın simultane tahliyeye imkân veren yangın bapsı, gayrı zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Kazalı sınıftaki maslahatyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Duman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Ivedi çıkış bapsı adı ile bile bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birsonsuz konstrüksiyonda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın çabucak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya güzel ve kolaylıkla açılabilen mimariya sahiptir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına için sınırlı yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış baplarının) sınırlı durumlara bakarak TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın Bapsı seçer uyanıklık edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve klası belirlenmelidir.

Birgani şirket ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve gönül emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Yangın merdiveni ile ait kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çtuzakışmalarında yangın merdiveni standartları da temel alınır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı dürüst itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü Kısım konstrüksiyonsında kullanılır. Tehlike çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat bayağı fonksiyonel ve falsosuz olmalıdır.

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseriya yangına, korozyona ve çekicilik koşullarına dayanıklı çelik yahut kırmızıüminyum kabilinden salim malzemelerden kuruluşlır.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi dâhilin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya sebep vermemesi bağırsakin kapatılmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları fevkda skorlan tüm değkârkenlere destelı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Firmamız Yangın çıkış kapısı istanbul ile yapacağınız ilişkilerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Report this wiki page